mandag den 29. oktober 2012

Hurricane Sandy!

- Torsdag modtog jeg en pakke. Det var fra min mor og far. - Følelsen af at få post hjemmefra, vide at der er nogle som tænker på dig, var mildelst sagt en fantastisk følelse! :')
- Fredag lavede jeg mad og menuen stod på: Stegt laks med dild, flødekartofler og hollandaise sauce ... mmmh ... :)

Planerne var oprindeligt mange for weekenden, men siden en kommende storm "Hurricane Sandy" lå på lur, blev alle planer droppet. Det inkluderede; en begravelse, det YFU Halloween party jeg nævnte i forrige indlæg og en sleepover. Trist - men til gengæld betød det en weekend fuld af afslapning. Vi har opholdt os indendøre, da både vind og regn har været meget kraftig!
Vi har dog ikke haft det slemt på nogen måde - I New York er gaderne oversvømmet og massevis er foruden strøm, mens blot 2 timer herfra i West Virginia har man en meter sne! Alt er simpelthen sat på standby pga. stormen - hellere være på den sikre side. I dag var skolen også lukket og i morgen møder vi 2 timer senere.
Så I det vi har haft et par dage herhjemme uden planer, har den stået på; Pyjamas, Pumpkin carving til Halloween, scrapbooking, Film aftener (med popcorn, is & æbletærte), hygge, mad og lektier.

Næste weekend tager vi ned og besøger Andrew i Raleigh, North Carolina hvor planen er, at vi skal ud og spise på en restaurant  kaldet "The big easy" og så måske ud på en vandretur hvis vejret tillader det.


  



(Forresten har jeg nu været her i 2 måneder!)

3 kommentarer:

  1. Halløj Stine.
    Det lyder til, at du får dig en på opleveren derovre! Spændende. Og dejligt at læse, at du er ved godt mod og nyder det på trods af en hektisk hverdag. Er det dit indtryk, at hverdagen generelt er mere hektisk for amerikanerne, end den er for os i DK? Eller er det bare dig, der drøner af sted for at få det hele med?
    Vi har det godt. Vi går vinteren i møde, handskerne er fundet frem. Men det er hyggeligt med vintertid. Brændeovnen buldrer og det er legalt at hygge på sofaen med en god bog.
    Vi har lige været en uge på Cypern og blev varmet godt igennem. En hel uge med læsning, drinks, snak, badning, god mad og morgenløbeture langs Middelhavet. Ikke tosset :-)
    Du må hygge dig.
    Kæmpe kram fra Gitte
    ( skulle hilse fra Ulrik og drengene )

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Gitte!
      Dejligt at høre fra jer :)
      Du må undskyld jeg først har fået tid til at svare nu! Men ja jeg har somsagt ret så travlt størstedelen af tiden :) Jeg tror ikke den er mere hektisk nej, tværtimod - har på fornemmelsen det bare er fordi alt er nyt og skal prøves :)
      Er glad for at høre at i har det godt. Har godt hørt lidt fra mor om vinterkulden derhjemme.. Her er vi også begyndt at få danske efterårstemperaturer, så vinterjakke og luffer er der blevet brugt penge på ;)
      Det lyder helt fantastisk dejligt med jeres rejse til Cypern, det er noget enhver godt kunne bruge ind imellem!
      Håber fortsat I har det godt, og nyder livet :)
      Mange knus herfra

      Slet
  2. Hej Smukke☺

    Rart at høre at du og familien er kommet godt på den anden side af orkanen. Vi har været temmelig bekymrede. Der har været meget omtale i Breaking news; det ser ud som om at New York City har været hårdest ramt. Mange har spurgt til dig…specielt nu da orkanen har været så tæt på Virginia Beach.
    Det lyder ret vildt at der er faldet 1 meter sne ikke langt væk fra Virginia Beach…..måske kan I mærke kulden ?

    Det er nogle superflotte græskar Ida og dig har lavet….ærgerligt at I måtte gå glip af weekendens Hallowen fest…..men det lyder til at I har hygget Jer.

    På fredag er det J-dag her i DK….det skal fejres mener Nikolaj..!

    Håber, at I får en god tur til Andrew i næste weekend☺

    Kram og mange tanker
    mor

    SvarSlet